fbpx
  • Tuinontwerp

Tuininrichting

Weet u niet helemaal wat u wilt met uw tuinrichting en is deskundig advies gewenst? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Sparq Tuinen. Wij zijn een ervaren full-service bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Door onze jarenlange ervaring nemen we alles omtrent uw tuininrichting uit handen.

Heeft u hulp nodig bij uw tuininrichting? Wij zijn u van dienst

Wilt u iets totaal anders in uw huidige tuin? Of bent u onlangs verhuisd? Wij maken graag een ontwerp voor u. Samen realiseren we de tuininrichting die bij u en uw woning past. Bij Sparq Tuinen uit Nuenen, vlak bij Eindhoven, geloven we namelijk dat uw tuin een verlengstuk is van uw huis en dat het een plek is waar u optimaal ontspant. Tuinarchitectuur is hierbij de basis.

Wanneer u ons inschakelt voor uw tuininrichting, start het traject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U zit dus nergens aan vast. In dit gesprek bespreken we uw wensen, gezinssituatie en huidige tuin. Deze verwerken we vervolgens in een 3D-ontwerp. Keurt u dit ontwerp goed? Dan gaan onze vakmannen aan de slag met de aanleg van uw tuin. U schakelt onze hoveniers indien gewenst naast voor tuininrichting tevens in voor het onderhoud van uw tuin. Dit maakt ons een allround hoveniersbedrijf.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Samen realiseren we uw droomtuin!

Wilt u hulp bij uw tuininrichting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 34 00 133. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan ook naar het eerdergenoemde telefoonnummer. We zijn u graag van dienst en samen realiseren we de tuin van uw dromen! 


Andere interessante pagina's:

Tuinarchitect Den Bosch | 3d tuin ontwerpen | Moderne tuin