Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

Moderne gezinstuin met veranda

Een tuin om in te leven. Dat was het doel van deze renovatie. En dat is gelukt. Meerdere heerlijk terrassen en voor de kinderen volop speelplezier!

Jong gezin: de tuin heeft een moderne uitstraling

Een jong gezin met twee kinderen trok in dit huis in het Brabantse landschap. Het bedrijf grenst aan de ene kant van het kavel. Aan de andere kant is er het uitzicht over de landerijen. Door de hagen en de strakke muren is er een duidelijk afbakening gekomen, die zorgt voor intimiteit. Het vergezicht blijft echter altijd aanwezig en groen van karakter.

De strak gestuukte veranda is een fijne overdekte zitplaats met een gashaard. Onder de bomen is een grote picknickbank geplaatst om in de schaduw te kunnen eten. Tegen een witte muur bij het huis is een ruim eetterras gepositioneerd.

Voor de kinderen is een ruim speelgazon. Een deel van dit gazon is uitgevoerd in kunstgras, zodat ’s zomers een flink opblaasbad neergezet kan worden.

Modern en onderhoudsarm

De terrassen zijn van grootformaat keramische tegels. Een zorgeloze tegel, die niet verkleurt en geen vocht en vuil opneemt. Het gazon wordt gemaaid door een robot. De bloemrijke borders groeien snel dicht en dus heeft onkruid geen kans!

Goede scheiding tussen werk en privé

Door de plaatsing van de veranda met de muur met de open spleten, de hoge Taxushaag en de groep van Platanen is een dikke buffer gemaakt tussen werk en privé. De loods op de achtergrond is bijna niet meer zichtbaar vanuit de tuin. Na het werken is het dus goed toeven in de eigen tuin!

Sparq Tuinen