fbpx
  • Tuinontwerp
  • Home
  • Tuinarchitect Eindhoven En Tilburg

Tuinarchitect in regio Eindhoven en Tilburg

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in de regio Eindhoven en Tilburg die echt iets toevoegt aan uw tuin? Neem dan eens contact op met Sparq Tuinen. Wij zijn een full-service bedrijf in Nuenen dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve en sfeervolle tuinen. Wilt u echt iets speciaals? Dan bent u bij onze tuinarchitect nabij Eindhoven en Tilburg aan het juiste adres!

De tuinarchitect van Sparq Tuinen tovert uw tuin in Tilburg of Eindhoven om in uw droomtuin

Elk ontwerptraject start met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreekt u uw wensen en ideeën, gezinssituatie en huidige tuin. Eventueel brengt u nog foto’s of een plattegrond van uw huidige tuin mee. Vervolgens meten we uw tuin in de buurt Eindhoven of Tilburg op en gaat onze tuinarchitect aan de slag. Deze hanteert hierbij het motto: ‘strak vormgeven, weelderig invullen’. Hierdoor ontstaat er een uniek klassiek en modern ontwerp. Alle ontwerpen werken wij uit door middel van 3D-beelden. Door het gebruik van deze techniek krijgt u een unieke impressie van uw toekomstige tuin.


Onze projecten:

Moderne tuinen met zwembaden en veranda's

Moderne tuinen met zwembaden en veranda's

Moderne villa met poolhouse en zwembad

Moderne villa met poolhouse en zwembad

Moderne tuin tuinarchitectuur

Moderne tuin tuinarchitectuur

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Deskundig, ervaren en gepassioneerd

Bent u tevreden met het ontwerp? Dan starten onze hoveniers uit Nuenen met het aanleggen van de tuin. De hoveniers van Sparq Tuinen zijn deskundig, hebben jarenlange ervaring en zijn zeer gepassioneerd wanneer het om tuinen gaat. Daarnaast zijn ze gewend om met bijzondere materialen te werken. Dat is erg handig omdat deze veelvuldig in onze ontwerpen worden gebruikt.

Neem direct contact met ons op!

Schakelt u onze tuinarchitect in voor het ontwerp van uw tuin in de omgeving van Eindhoven en Tilburg? Neem dan telefonisch contact met ons op en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen graag telefonisch. U bereikt ons via het telefoonnummer 040 34 00 133.