fbpx

Tuinarchitectuur

De signatuur van Sparq Tuinen

Onze tuinontwerper maakt maatwerk. Moderne tuinarchitectuur* die zorgt voor een weldadige invloed op uw leven, vier seizoenen lang. De tuin die wij voor u creëren is er iedere dag van het jaar en doet mee in het dagelijks leven van uw gezin. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om te gebruiken. In december een glaasje glühwein drinken onder het overdekte terras terwijl het haardvuur knispert? Geen gek idee toch?! (Tekst loopt door onder de video)

Tuinontwerper en zijn visie

Gert-Jan Schouwenaar is de tuinontwerper bij Sparq Tuinen. Onze vormgever houdt van moderne tuinen met een strakke opzet. Je mag van hem zien dat de tuin vormgegeven is. Hij is aanhanger van de filosofie de vorm volgt de functie; de moderne tuin moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook leefbaar! Hieronder kunt u in drie verschillende filmpjes zien hoe onze visie op de tuinen werkelijkheid is geworden. (Tekst loopt door onder de video)

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

De ontwerpen Gert-Jan - door sommigen tuinarchitect genoemd*- zijn maatwerk en goed in balans. Een strakke passende vlakverdeling wordt sfeervol aangekleed met weelderige beplanting. Lees hier meer over de filosofie in het vakblad Terra Architectura. Of kijk naar een item uit Eigen Huis & Tuin waarin Gert-Jan Schouwenaar een project toelicht. Sparq Tuinen ontwerpt en realiseert tuinen in de regio’s van Eindhoven, ’s-Hertogenbosch (Den Bosch), Tilburg, maar ook daarbuiten.

Hier een paar voorbeelden van onze ontwerpen in 3D voor moderne en strakke tuinen: (Tekst loopt door onder de video)

Moderne tuin met zwembad en overdekt terras

Moderne tuin met zwembad en overdekt terras

Moderne tuinarchitectuur 2022 voorbeeldtuinen 3d animatie met bijzonder zwembad en lamellendak

Moderne tuinarchitectuur 2022 voorbeeldtuinen 3d animatie met bijzonder zwembad en lamellendak

Moderne tuin met vijver en overdekt terras

Moderne tuin met vijver en overdekt terras

Tuinontwerper of hovenier?

Een grote stap om een ontwerper in te schakelen? Misschien niet zo groot als u denkt! Een hovenier denkt vanuit het praktische. Een tuinontwerper denkt ook aan esthetische factoren. U wilt toch een mooie tuin? Sparq Tuinen heeft beide disciplines onder één dak. Dus uw tuin wordt zowel esthetisch als praktisch zorgeloos gerealiseerd. Ons werkgebied omvat de regio's Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, maar soms rijden we ook iets verder. Meer weten? Zoek even contact

Lees ook onze blog over tuinarchitectuur op www.walhalla.com:
De meest gemaakte fout in de Nederlandse tuin
50 tinten groen: spanning in je tuin
Een zwembad in de tuin: de do's en don'ts

Sparq Tuinen is ook partner van HOOG exclusieve woon & tuininspiratie. U vindt onze pagina op deze site hier.

Blog over de plaatsing van een zwembad in de tuin. 

Blog over veranda's en overdekte terrassen in de tuin

Blog over de nieuwste trend: de border is back!

Blog over keramische tegels: het nieuwe wonderproduct in de tuin?

* tuinarchitect is een beschermde titel. De ontwerpers bij Sparq Tuinen zijn HBO niveau geschoold. Een opleiding tot tuinarchitect bestaat in Nederland eigenlijk niet. Tot landschapsarchitect wel.