fbpx
  • Tuinontwerp
  • Home
  • Tuin Ontwerpen Eindhoven

Een tuin laten ontwerpen in of nabij Eindhoven

Laat uw nieuwe tuin ontwerpen door dé specialist in exclusieve en sfeervolle tuinen in de omgeving van Eindhoven: Sparq Tuinen. Wilt u een landelijke sfeer? Of gaat u voor een moderne tuin? Welke stijl u ook wilt voor uw tuin in de buurt van Eindhoven, wij ontwerpen en realiseren de tuin van uw dromen.

Tuin ontwerpen en laten aanleggen door dé hovenier in regio Eindhoven

Wanneer u een tuin laat ontwerpen door onze tuinarchitect in de buurt van Nuenen en Eindhoven, start dit traject met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen, gezinssituatie en huidige tuin. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag en presenteren wij u ons ontwerp door middel van 3D-beelden. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit gaat zien. Wanneer u het ontwerp goedkeurt, gaan onze vakbekwame hoveniers in regio Eindhoven aan de slag.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Een passie voor tuinen

De hoveniers van Sparq Tuinen hebben passie voor hun vak en halen alles uit uw tuin. Wij zorgen voor een fraai ontwerp voor uw tuin in de regio Eindhoven. Daarnaast onderhouden we contact met derde partijen. Wilt u bijvoorbeeld een zwembad in uw moderne tuin? Dan communiceren wij met de zwembadbouwers. Zo weet u zeker dat de aanleg van uw tuin vlekkeloos verloopt.

Meer informatie? Neem contact op

Laat u uw tuin in of nabij Eindhoven ontwerpen door Sparq Tuinen, gevestigd in Nuenen? Of wilt u liever iets meer informatie over onze tuinontwerpen? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 040 34 00 133. Wij zijn u graag van dienst en plannen eventueel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.