fbpx
  • Tuinontwerp

Tuin Laten Ontwerpen

Bent u onlangs verhuisd en wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen? Of wilt u iets compleet anders met uw huidige tuin? Schakel dan Sparq Tuinen in. Wij zijn een full-servicebedrijf in Nuenen, niet ver van Eindhoven, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen. Van een landelijke sfeer tot een moderne uitstraling. Welke sfeer ook bij u en uw tuin past, u bent verzekerd van een prachtig eindresultaat wanneer u uw tuin gaat laten ontwerpen door onze tuinarchitecten.

Tuin laten ontwerpen? Kies voor Sparq Tuinen

Het laten ontwerpen van een tuin is een opdracht die u niet aan iedereen overlaat. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat het bedrijf dat u kiest kundig is en goed naar uw wensen luistert. Dat snappen we bij Sparq Tuinen. Daarom starten we elk ontwerptraject met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken in dit gesprek uw gezinssituatie, uw huidige tuin en uw wensen voor uw toekomstige tuin. Op basis daarvan gaan wij uw tuin ontwerpen en geven we er een eigen twist aan. Dit doen we door middel van 3D-beelden. Door deze 3D-ontwerpen krijgt u een duidelijk beeld en kunt u bepalen of u ons uw tuin laat aanleggen.

Voorbeeldtuinen


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Uw wensen staan voorop

Wilt u uw nieuwe tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect die uw wensen begrijpt? Kies dan voor Sparq Tuinen en neem direct contact op met ons hoveniersbedrijf in Nuenen. U doet dit door te bellen naar het telefoonnummer 040 34 00 133. Wij zijn u graag van dienst en plannen een kennismakingsgesprek met u in. Is uw tuin klaar? Dan schakelt u ons ook in voor het onderhoud.


Andere interessante pagina's:

Tuinarchitect Den Bosch | Tuinaanleg hovenier | Luxe tuinontwerp