fbpx
  • Tuinontwerp
  • Home
  • Strakke Tuinontwerpen

Strakke Tuinontwerpen

Bent u een liefhebber van strakke tuinontwerpen? En wilt u zelf ook een prachtige strakke tuin? Neem dan eens contact op met Sparq Tuinen uit Nuenen, nabij Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en realiseren onder andere strakke tuinontwerpen. Deze werken we uit in een 3D-ontwerp.

Schakel voor strakke tuinontwerpen onze tuinarchitecten in!

Strakke tuinontwerpen zorgen voor rust en evenwicht en zijn vaak modern en eigentijds. Wanneer u kiest voor een strakke tuin van Sparq Tuinen vormt deze een verlengstuk van de architectuur van uw woonhuis en uw manier van leven. Dit realiseren we door goed te luisteren naar uw wensen, maximaal gebruik te maken van de oppervlakte van uw tuin en iets van onze creativiteit toe te voegen. We starten elk ontwerptraject daarom ook altijd met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen bespreken.

Voorbeeldtuinen


Onze projecten:

Moderne tuinen met zwembaden en veranda's

Moderne tuinen met zwembaden en veranda's

Moderne villa met poolhouse en zwembad

Moderne villa met poolhouse en zwembad

Moderne tuin tuinarchitectuur

Moderne tuin tuinarchitectuur

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Een concreet beeld van uw tuin door 3D-ontwerpen

Nadat al uw wensen bekend en duidelijk zijn, meten we uw tuin op en gaan we aan de slag met het ontwerp. We werken al onze ontwerpen uit door middel van 3D. Zo krijgt u een concreet beeld van wat we voor u kunnen betekenen. Nadat u het ontwerp goedkeurt, gaan wij aan de slag met de aanleg van uw droomtuin. Is uw tuin af? Dan schakelt u ons ook in voor het onderhoud.

Bel ons direct voor een vrijblijvend gesprek!

Wilt u maximaal ontspannen in uw eigen moderne, strakke tuin? Bel ons dan direct! Wij plannen dan een vrijblijvend gesprek met u in. U bereikt ons hoveniersbedrijf in Nuenen via het telefoonnummer 040 34 00 133. Wilt u eerder gerealiseerde strakke en exclusieve tuinontwerpen bekijken? Bekijk enkele voorbeelden van onze tuinen en plan een afspraak in tijdens kantooruren. 


Andere interessante pagina's:

Luxe tuinontwerp | Tuinontwerpbureau | 3d tuin ontwerpen