• Tuinontwerp

Onderhoudsvrije tuin

Een onderhoudsvrije tuin, wie wil dat nu niet? Echter heeft elke tuin onderhoud nodig. Uiteraard kunt u uw tuin wel zo onderhoudsvriendelijk mogelijk maken. Het begint allemaal met een strak tuinontwerp. Om een goed ontwerp voor uw tuin samen te stellen, is ondersteuning van een expert gewenst. Plan daarom een vrijblijvende afspraak met ons in en kom langs op ons kantoor in Nuenen, regio Eindhoven.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Geniet van een onderhoudsvrije tuin

Bij een onderhoudsvrije tuin komen verschillende elementen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de bestrating. Wellicht denkt u: hoe meer bestrating, hoe minder onderhoud, maar niets is minder waar. Tussen de bestrating groeit onkruid en er is ook sprake van andere ongewenste bijkomstigheden. Denk bijvoorbeeld aan het vegen van bladeren of het bijhouden van het zand tussen de voegen. Tip: kies voor bestrating die ingevoegd wordt of voor grindmatten als onderlaag voor grind. Hierdoor groeit er niet tot nauwelijks onkruid. Er zijn vele voorbeelden van mooie tuinen die door de tuinarchitecten van Sparq Tuinen zo onderhoudsvrij mogelijk zijn gemaakt. Andere mogelijkheden om uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te maken, zijn:

  • Langzaam groeiende planten zoals siergras, taxus of de laurier
  • Een beperkt aantal soorten beplanting
  • Kunstgras in plaats van een gazon
  • Goede regenafvoer

Ontvang een 3D-ontwerp

Laat uw gedachten op papier zetten door onze hoveniers. Hoe moet uw droomtuin eruit komen te zien? Aan de hand van uw wensen, situatie en budget maken we een tuinontwerp in 3D. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het beoogde resultaat. U maakt eenvoudig een afspraak voor het ontwerpen van een onderhoudsvrije tuin met ons hoveniersbedrijf in het Brabantse Nuenen door te bellen naar 040 34 00 133.


Andere interessante pagina's:

Strakke tuinontwerpen | Luxe tuinontwerp | Tuinontwerpbureau