fbpx

Moderne klassieke tuin

Wilt u zowel moderne als klassieke elementen in uw tuin terug laten komen en bent u daarom op zoek naar een hovenier die dit voor u realiseert? Sparq Tuinen is in dat geval dé specialist die u zoekt. Wij voorzien u graag van een grote moderne tuin die op een bepaalde manier ook over een wat oudere uitstraling beschikt. Wat uw wensen ook zijn, onze vakkundige architecten staan graag voor u klaar.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Zowel een grote als kleine moderne klassieke tuin is mogelijk

Wellicht bent u een liefhebber van meerdere stijlen en vindt u een combinatie van diverse, tegenstrijdige stijlen erg mooi. Denkt u hierbij aan verschillende soorten bestrating door elkaar of een moderne veranda bij een verder klassieke tuin. Er zijn vele mogelijkheden als u Sparq Tuinen uit Nuenen, niet ver van Eindhoven, inschakelt. Onze tuinarchitecten luisteren naar uw wensen en denken met u mee hoe u uw tuin optimaal inricht. Hierbij maakt het niet uit of u voor een grote of kleine tuin gaat en of moderne of klassieke elementen de overhand hebben. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij ons hoveniersbedrijf.

Doe inspiratie op

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een grote moderne tuin met klassieke elementen? Laat onze hoveniers dan weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een modern tuinontwerp dat aan uw wensen voldoet. Wanneer u hiermee akkoord gaat, starten we met de aanleg van uw grote moderne klassieke tuin. Bekijk ook gerust onze eerder gerealiseerde tuinen met meerdere stijlen zodat u alvast inspiratie opdoet voor uw tuin. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 040 34 00 133.