• Tuinontwerp

Modern tuinontwerp

Het aanleggen van een moderne tuin begint met een modern tuinontwerp. Bij Sparq Tuinen hebben we een professionele tuinarchitect in dienst die door jarenlange ervaring uitstekende ontwerpen realiseert. Door middel van stijlvolle en strakke ontwerpen geven wij u een beeld van hoe uw tuin eruit komt te zien. Uiteraard stemmen wij dit volledig af op uw wensen en betrekken we u bij elke stap in het ontwerpproces. Zo bent u verzekerd van uw droomtuin!

Voorbeeldtuinen


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Een modern tuinontwerp in verschillende stappen

Het creëren van een modern tuinontwerp verloopt in verschillende stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Nuenen, dicht bij Eindhoven, waarin we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Daar laten we u ook voorbeelden zien van tuinontwerpen die wij eerder hebben gemaakt. Daarna stellen we een plan van aanpak op en komt onze tuinarchitect bij u thuis om uw tuin op te meten en andere zaken vast te stellen. Denk daarbij aan de grondsoort, bezonning en hoogtepeilen. Tijdens de daaropvolgende afspraak laten we het modern tuinontwerp in 3D zien. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin er uiteindelijk uit komt te zien. Daarnaast bespreken we de kosten met u. Nadat het ontwerp vaststaat en u tevreden bent, beginnen we met de aanleg van uw tuin.

Neem contact met ons op

Wilt u ook een modern tuinontwerp door ons laten realiseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 34 00 133. We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in bij ons in Nuenen en horen graag van u wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan de voorbeelden van moderne tuinen op onze website.