fbpx
  • Tuinontwerp
  • Home
  • Exclusief tuinontwerp

Exclusief tuinontwerp

Sparq Tuinen maakt graag een exclusief tuinontwerp voor u dat geheel aan uw wensen voldoet. We nodigen u uit op ons kantoor in Nuenen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vertel ons hierin over uw woonsituatie, wensen en budget. Onze hoveniers vertellen u hierna meer over onze aanpak en het vervolg. Zo komt u steeds een stapje dichter bij de tuin van uw dromen.


Onze projecten:

Moderne tuinen met zwembaden en veranda's

Moderne tuinen met zwembaden en veranda's

Moderne villa met poolhouse en zwembad

Moderne villa met poolhouse en zwembad

Moderne tuin tuinarchitectuur

Moderne tuin tuinarchitectuur

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect modern tuinontwerp met zwembad

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

tuinarchitect moderne tuinarchitectuur

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Voorbeeldtuin Grote Tuin Met Zwembad

Een exclusief tuinontwerp als basis voor uw nieuwe tuin

Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, komen we graag een keer bij u langs om de omgeving te inspecteren waar uw droomtuin moet komen. Bij een exclusief tuinontwerp houden we namelijk rekening met de bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren. Daarna plannen we een nieuw gesprek in om het 3D-ontwerp voor uw tuin aan u te presenteren. Uiteraard is het nog mogelijk om aanpassingen door te voeren. Bent u helemaal tevreden? Dan starten we met de aanleg.

Wij realiseren het exclusieve ontwerp

Tijdens de tuinaanleg in regio Noord-Brabant dient het exclusief tuinontwerp als houvast. Onze hoveniers in Nuenen zorgen ervoor dat uw tuin precies zo wordt aangelegd als in het plan staat beschreven. Met een gerust hart geeft u de gehele aanleg van uw exclusieve tuin uit handen. Dankzij uitstekende communicatie met andere partijen, zoals loodgieters, zwembadbouwers en bouwkundige aannemers, wordt uw luxe tuinontwerp werkelijkheid. Onze voorman is hét aanspreekpunt voor alle partijen en natuurlijk ook voor u. Hier kunt u terecht met al uw vragen en updates.

Bekijk voorbeelden van de mooiste tuinen

Weet u nog niet precies hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Bekijk dan eerst enkele voorbeelden van recente projecten die onze tuinarchitecten hebben gerealiseerd. Wie weet staat uw exclusief tuinontwerp er binnenkort ook tussen. Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze hoveniers door te bellen naar 040 34 00 133 en bespreek de mogelijkheden voor de realisatie van uw eigen tuinontwerp.