fbpx
  • Tuinontwerp

Exclusief tuinontwerp

Sparq Tuinen maakt graag een exclusief tuinontwerp voor u dat geheel aan uw wensen voldoet. We nodigen u van harte uit op ons kantoor in Nuenen, nabij Eindhoven. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek vertelt u ons meer over uw woonsituatie, wensen en budget. Onze hoveniers vertellen u hierna meer over onze aanpak en het vervolg. Zo komt u steeds een stapje dichterbij de exclusieve tuin van uw dromen.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Een exclusief tuinontwerp als basis voor uw nieuwe tuin

Wanneer uw wensen in kaart zijn gebracht, komen we graag een keer bij u langs om de omgeving te inspecteren waar uw droomtuin moet komen. Bij een exclusief tuinontwerp houden we namelijk rekening met de bezonning, grondsoort, hoogtepeilen en andere omgevingsfactoren. Daarna plannen we een nieuw gesprek in om het exclusieve 3D-ontwerp voor uw tuin aan u te presenteren. Uiteraard is het nog mogelijk om aanpassingen door te voeren. Bent u helemaal tevreden? Dan starten we met de aanleg.

De realisatie van uw exclusieve tuin

Tijdens de tuinaanleg dient het exclusief tuinontwerp als houvast. Onze hoveniers uit Nuenen zorgen ervoor dat uw tuin precies zo wordt aangelegd als in het plan staat beschreven. Met een gerust hart geeft u de gehele aanleg van uw luxe tuin uit handen. Dankzij uitstekende communicatie met andere partijen, zoals loodgieters, zwembadbouwers en bouwkundige aannemers, wordt uw exclusieve tuin gerealiseerd. Onze voorman is hét aanspreekpunt voor alle partijen en natuurlijk ook voor u. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en updates.

Bekijk voorbeelden van de mooiste tuinen

Weet u nog niet precies hoe uw exclusieve tuin eruit moet komen te zien? Bekijk dan eerst enkele voorbeelden van recente projecten die wij hebben mogen realiseren. Wie weet staat uw exclusief tuinontwerp er ook binnenkort tussen. Plan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze hoveniers in door te bellen naar 040 34 00 133 en bespreek de mogelijkheden voor de realisatie van uw eigen tuinontwerp.


Andere interessante pagina's:

Strakke tuinontwerpen | Luxe tuinontwerp | Tuinontwerpbureau