fbpx
  • Tuinontwerp
  • Home
  • Designtuin ideeën

Creatieve ideeën voor uw designtuin

Wilt u een mooie designtuin, maar weet u niet hoe u uw ideeën kunt realiseren? Dan helpen wij u graag verder! Bij Sparq Tuinen zijn we namelijk gespecialiseerd in zowel het ontwerpen als aanleggen van tuinen. Onze tuinarchitect in Nuenen, nabij Eindhoven, heeft door zijn jarenlange ervaring en kennis veel creatieve ideeën. Ook als u bijvoorbeeld advies wilt over een passend ontwerp voor uw designtuin, zit u daarom goed bij ons.


Onze projecten:

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin met zwembad

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Moderne tuin bij klassiek woonhuis

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Droomtuin - EIGEN HUIS & TUIN

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Met Zwembad Overkapping

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Stadstuin 3D Ommuurd Modern

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Tuinontwerp Veranda Met Open Haard

Doe inspiratie op met onze designtuin ideeën

Voor het ontwerpen van een designtuin zijn er veel verschillende ideeën. Onze architect richt zich voornamelijk op moderne, strakke tuinen in combinatie met kleurrijke beplanting. We willen dat uw designtuin er niet alleen mooi uitziet, maar ook leefbaar wordt. Het moet een plek worden waar u zich helemaal thuis voelt. Daarom helpen wij u ook bij het regelen van extra’s zoals een veranda, terrasoverkapping of een zwembad. Uiteraard luisteren we naar uw wensen en stemmen we het ontwerp hierop af. Niet voor niets vindt u onze exclusieve designtuinen op het inspiratieplatform HOOG.design. Wilt u een beeld krijgen van onze creatieve ideeën voor een designtuin? Bekijk dan eens de voorbeelden van tuinen op de website en doe inspiratie op.

Bel ons en maak een afspraak

Als u ons inschakelt maken we niet zomaar een ontwerp, maar regelen we het hele proces. Zo nodigen we u eerst graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw wensen voor een designtuin en welke ideeën en mogelijkheden er zijn. Daarnaast komen we uw tuin opmeten en inventariseren we de grondsoort, hoogtepeilen en bezonning. In een vervolgafspraak laten we u het ontwerp zien in 3D-beelden en bespreken we het kostenplaatje. Als u tevreden bent, starten we met de aanleg van uw tuin. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op 040 34 00 133 en maak een afspraak met onze experts.