Sparq Tuinen logo
SPARQ TUINEN
Spegelt 40
5674 CD Nuenen
T 040 34 00 133
E info@sparqtuinen.nl
www.sparqtuinen.nl

We hebben een nieuwe naam!

Vanaf 1 augustus gaan we een sprankelende toekomst tegemoet als Sparq Tuinen. Samen met de vernieuwde uitstraling zal de nieuwe naam gaan zorgen voor een nog grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van het bedrijf. Sparq is een combinatie van tuinarchitectuur en ontwerprealisaties: een begrip van schitterende tuinen.

SPARQ TUINEN

Het was voor ons een logische stap om voor een nieuwe naam te kiezen voor ons bedrijf. Onze filosofie komt niet voort uit één persoon, maar het DNA zit in iedere werknemer. De naam ‘Sparq’ is een knipoog naar het eureka-moment; hét geniale idee voor een tuin dat als een komeet te binnen schiet.

Met een Sparq Tuin weet je wat je krijgt. Strak vormgeven, weelderig invullen – zo ziet Sparq Tuinen de kern van zijn filosofie. De stijl? Sparq Tuinen zijn spraakmakend, speels chic en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. Design en kwaliteit hoog in het vaandel. Strakke borders afgewisseld met weelderig groen. Sparq gaat niet voor eenvoudig. Of saai. Sparq verrast!

“Iedere tuin heeft iets bijzonders nodig, een fonkeling, een ‘sparq’!“

Geplaatst in Blog
Sparq Tuinen