• Tuinontwerp

Articles in Category: Nieuws

Keramische tegels: het nieuwe wonderproduct in de tuin?

Keramische tegels: het nieuwe wonderproduct in de tuin?

Met enige regelmaat zijn er noviteiten op het gebied van tegelverharding die opduiken in de Nederlandse tuin. Enige jaren geleden werden we overspoeld met allerlei soorten natuursteen uit bijvoorbeeld China. En ook binnenlandse betonproducenten presenteren jaarlijks miraculeuze toplagen op een betonnen tegel. Vanuit de marketing worden allerlei superlatieven gebruikt, het één nog mooier dan het ander. Terugkijkend zien we dat veel tegels de klanten teleurstellen. Niet dat de producten slecht waren, maar misschien werd er meer beloofd dan er waar kan worden gemaakt…

Onze tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar laat zijn licht over deze gebakken tegels schijnen.

Vacature: hovenier onderhoud

Vacature: hovenier onderhoud

Mooie tuinen maken is onze passie! Sparq Tuinen heeft een ruime portefeuille aan onderhoudsklanten. Werk je graag in mooie stijlvolle tuinen, dan ben je bij ons van harte welkom!

Je ontmoet ons op Tuinidee!

Je ontmoet ons op Tuinidee!

Ook al doet het nog winters aan, toch zijn we al met onze gedachten bij het voorjaar. De traditionele opening van het tuinseizoen is Tuinidee. En ook deze keer zijn we er weer bij. Dit jaar groter dan ooit!

Breng je planten veilig de winter door

Breng je planten veilig de winter door

Nu de dagen en de nachten weer kouder worden en de eerste blaadjes van de bomen zijn gevallen, is je eerste gevoel om lekker binnen te blijven en gezellig de openhaard aan te steken. Toch zijn er een aantal dingen die je nog moet doen, voordat je de tuin tijdens de winter met een gerust hart achter kunt laten. Je kunt namelijk niet alle potplanten buiten laten staan.

Door: Eva Menger

Tuinidee 2016

Tuinidee 2016

Ook dit jaar zijn we weer present op de beurs Tuinidee. Deze beurs vindt plaats van 25 februari t/m 28 februari in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

Tuinidee met droomtuinen


"Kom je droomtuin waarmaken op Tuinidee". Dat is het thema van dit jaar. Sparq Tuinen laat op de beurs via een fantastische stand en foto's vele droomtuinen zien, die eerder zijn aangelegd. Maken we in 2016 uw droomtuin?

Nu al tuinideeën?!

Als u nu al ideeën voor de tuin wilt opdoen kunt u zich laten inspireren door de tuinen op onze site. Interesse?! Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen er voor dat u in het voorjaar direct van uw nieuwe tuin kunt genieten.

Kaartjes voor Tuinidee


Bestel nu on-line reeds uw kaarten met korting! Het scheelt ook wachten bij de ingang. We zien u graag op Tuinidee in 's-Hertogenbosch!