fbpx
 • Modern poolhouse met luxe zwembad
  Moderne tuinarchitectuur: design en realisatie

  Meer zien

 • Moderne Tuin Met Poolhouse En Open Haard
  Moderne tuinarchitectuur als basis van een strakke tuin

  Meer zien

 • Moderne Tuin Met Strakke Vijver En Kunstwerk
  Sparq Tuinen is de combinatie van tuinarchitectuur en ontwerprealisaties.

  Meer zien

 • Moderne tuin met zwembad: strak en stijlvol
  Sparq is een combinatie van tuinarchitectuur en ontwerprealisaties

  Meer zien

 • Strakke Tuin Met Groen Uitzicht Zichtlijnen
  Moderne tuinarchitectuur als basis van een strakke tuin

  Meer zien

 • Moderne tuinarchitectuur met biodiversiteit
  Moderne tuinarchitectuur in strakke tuin

  Meer zien

 • Moderne Tuin Met Poolhouse Red Ceder
  Moderne tuinarchitectuur als basis van een strakke tuin

  Meer zien

 • Moderne Tuin Met Zwembad Keramische Tegels
  Iedere tuin heeft iets bijzonders nodig, een fonkeling, de 'Sparq'!

  Meer zien

 • Eigentijdse villa met moderne tuin
  Moderne tuinarchitectuur als basis van een strakke tuin

  Meer zien

 • Moderne Tuin Met Zwembad En Vijver
  Moderne tuinarchitectuur en tuinaanleg

  Meer zien

 • Moderne Tuin Met Gazon Hoogteverschil En Siergrassen
  Strakke tuin bij villa van moderne architectuur

  Meer zien

 • Landelijke Moderne Tuin Bloeiende Borders
  Bloemrijke tuin bij rietgedekte villa

  Meer zien

Moderne Met Strakke Tuin Met Zwembad
Tuinontwerp in 3D

Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp. Een creatief idee voor uw nieuwe strakke tuin? Ons team van tuinarchitecten staat garant voor oplossingen die u zullen verrassen.

Meer weten

Eigentijdse-villa-met-moderne-tuin/Moderne_tuin_met_zwembad_en_zwarte_muur_met_gaten.jpg
Tuinaanleg: ontzorgen

Moderne tuinarchitectuur wordt gerealiseerd tot strakke tuinen. Een vast team van hoveniers is van begin tot eind bij de aanleg van uw tuin betrokken. En dat leidt tot het afgesproken resultaat.

Meer weten

Moderne Tuin Met Zwembad En Poolhouse Red Ceder
Tuinarchitect

Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een mooie tuin. Onze architecten ontwerpen strakke en moderne tuinen, passend bij uw huis en aansluitend op de omgeving.

Meer weten

Tuinarchitectuur

Sparq Tuinen ziet tuinarchitectuur als basis voor een modern tuinontwerp. Een moderne tuin begint namelijk met goede ontwerpen. Ons team is dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinarchitectuur. Zo adviseren we u zo goed mogelijk over de ontwerpen, voordat we samen tot het gewenste ontwerp komen. Design en realisatie in één hand, dat betekent één aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Ook financieel weet u vooraf precies waar u aan toe bent wanneer u ons een moderne tuin laat ontwerpen en realiseren.

Moderne tuinarchitectuur: het begint bij het ontwerpen van een goed plan

Onze tuindesigner creëert een modern tuinontwerp dat u verrast. Door onze jarenlange ervaring in regio Nuenen en Den Bosch zijn wij u uitstekend van dienst met prachtige en stijlvolle tuinontwerpen, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Elk ontwerptraject start met een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen voor een modern tuinontwerp aan ons voorlegt. We bekijken wat het meest geschikt is voor uw tuin en werken dit uit in een 3D-ontwerp, waarbij we uiteraard rekening houden met uw financiële grenzen.

Professionele hoveniers en architecten gespecialiseerd in ontwerp en aanleg

Wij nemen het ontwerpen en de aanleg van uw moderne tuin uit handen. In een kort en helder traject realiseren wij uw toekomstige moderne tuin wanneer de ontwerpen op basis van tuinarchitectuur klaar zijn. Dat doen wij op een duidelijke en transparante manier. Uw behoeften zijn hierbij het belangrijkste uitgangspunt, maar een tuin inrichten is meer dan een invulling van het wensenpakket. Wij zijn gespecialiseerd in modern tuinontwerp en voegen dan ook graag iets toe. Over het algemeen is een moderne tuin functioneel en praktisch ingedeeld, maar wij zouden er – indien gewenst – ook graag een luxe tuin van maken. Met passie voor ons vak maken we optimaal gebruik van elke vierkante meter van uw buitenruimte, zodat zelfs de kleinste tuin als een paradijsje aanvoelt. Bij Sparq Tuinen in Nuenen organiseren onze specialisten in tuinarchitectuur een modern tuinontwerp én de complete aanleg van uw prachtige tuin.

Bekijk een aantal voorbeeldtuinen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk gerust de vele mogelijkheden of ontdek enkele ontwerpen in de voorbeelden van moderne tuinen die wij door de jaren heen hebben gerealiseerd. Zo krijgt u direct een beter beeld van onze uitgebreide dienstverlening. Heeft u nog vragen of wilt u eens met een van onze specialisten in gesprek gaan wat betreft tuinarchitectuur in uw voor- of achtertuin? Neem dan gerust contact met ons op!